¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Jornada gastronòmica. Arrossos creatius de Tarragona. Del 13 al 30 de novembre de 2014
Descripción

La ciutat de Tarragona es rendeix gastronòmicament a l'arròs. El proper dia 13 de novembre i fins al diumenge 30, una selecció de restaurants participaran en la 3a edició de les jornades 'Arrossos creatius de Tarragona'.

Aquesta iniciativa oferirà la possibilitat de degustar fins a 45 propostes diferents d'arrossos, tots ells elaborats amb arròs del Delta de l'Ebre.

Un total de 15 restaurants de Tarragona s'han sumat als 'Arrossos creatius de Tarragona' i oferiran un menú amb un plat principal d'arròs, que cada restaurant canviarà cada setmana durant 3 setmanes: "3 Arrossos, 3 setmanes". El preu dels menús és de 14 € i es serviran acompanyats d'una ampolla de cerveza Inedit.

Als 15 restaurants se sumen dos bars de la ciutat, on es podrà assaborir, per la seva banda, un còctel d'arròs.

Entre les diferents propostes gastronòmiques que podreu tastar en els 15 restaurants que participen en aquestes jornades trobem propostes molt de tardor, com l'arròs de tardor amb lluç i xips (a la imatge superior) de 20 à la Rambla o l'arròs de secret de porc ibèric a la brasa, amb rovellons i carxofes (sota aquestes línies) de Degvusta.

Els fans de l'arròs de muntanya, agrairant una de las propostes de Xdf: un arròs bomba amb cargols, costella i conill. 

Per la seva banda, un dels tres arrossos de Mare Nostrum és un caldós amb bacallà, algues i fesols de Santa Pau (sobre aquestes línies). I Ona restaurant presenta un arròs negre amb calamars i allioli de romesco (imatge inferior).

Podeu seguir aquestes jornades de 'Arrossos creatius de Tarragona' a través del mòbil gràcies a l'App gratuïta de Gastronosfera per iOS i Android. Tindreu accés als locals, els menús, les adreces i horaris...

A més, els participants als 'Arrossos creatius de Tarragona' podreu guanyar un sopar per a dues persones en un restaurant amb estrella Michelin. Per participar, en aquest enllaç.

Menús de la Jornada