¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Propostes Gastronòmiques.

El Cata 1.81 et convida a un autèntic Aperitiu Milanese

Gastronosfera 19/04/2013

En el restaurante Cata 1.81 de Barcelona (València, 181) han ideado una fórmula para empezar los lunes con energía renovada con el Aperitivo Milanese.

Els dilluns són difícils. És una llei universal no escrita. Ens costa horrors aparcar els moments d'oci i relax del cap de setmana per endinsar-nos a la rutina d'una nova setmana. En el Cata 1.81 de Barcelona (València, 181) han ideat una fórmula per començar els dilluns amb energia renovada. A partir d'ara, els dilluns poden ser els nous divendres...

Cada dilluns de 19 a 21:30, el restaurant Cata 1.81 ofereix l'Aperitiu Milanese, una proposta típica d'aquesta ciutat italiana, per gaudir d'un afterwork relaxat amb els amics o els companys de feina.

La fórmula és la següent: demana la teva Estrella Damm Inedit i el restaurant et convida a que provis el que més et sedueixi de les seves propostes de barra de primavera-estiu. Que t'has quedat amb gana i vols repetir? Pots fer-ho tantes vegades com vulguis. El límit el poses tu.

Amanides, cremes fredes, verdures fresques, antipasti, cebiches, embotits, conserves escollides i alguna sorpresa més. Tot, per descomptat, acompanyat d'una completa selecció de perles de la cançó italiana i esquitxat amb algun revival dels vuitanta.

On està escrit que els dilluns han de ser l'ovella negra de la setmana? Amb aquesta proposta de Cata 1.81 aparca els convencionalismes i inaugura la setmana amb bones vibracions.

Més informació:

Cata 1.81

València, 181

Barcelona

Tel. 933 236 81

Artícles relacionats

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.